Misiunea noastră

Te vom ghida să crești rapid și să eviți greșeli costisitoare. Te vom îndruma să livrezi experiențe personalizate și campanii reușite. Te vom ajuta să construiești un produs turistic de succes și un brand cu notorietate. Pe scurt, obiectivele tale vor deveni misiunea noastră, iar împreună ne vom diferenția și vom face performanță!
⇓ Vezi mai jos serviciile pe care ți le vom oferi.
About-Dynamic-Image

Servicii

Îți voi construi identitatea vizuală desenând un logo care să te reprezinte cu adevărat. Și vei primi acest logo împreună cu un manual de brand și toate derivatele necesare (layout pentru cărți de vizită, mape, plicuri, șamd).

Site-ul este cartea de vizită a oricărui business, iar noi vom face ca al tău să arate impecabil, să fie intuitiv și adaptat tuturor dispozitivelor mobile. Opțional, vom putea integra și un sistem propriu de rezervări.

Dacă reprezinți o autoritate care gestionează patrimoniul turistic local și îți vei dori să-l pui în valoare printr-un instrument digital, atunci o aplicație mobilă este cea mai bună soluție pentru a crește turismul din regiunea ta.

Pe lângă setul de fotografii de care vei avea nevoie pentru site și promovarea incipientă, vom putea realiza pentru tine și clipuri generale de promovare, videouri tematice și animații grafice.

Comunicarea pe Facebook & Instagram a devenit de mulți ani obligatorie, dar pentru a te face remarcat, trebuie să fii creativ și perseverent. Noi te vom ajuta să te diferențiezi prin autenticitate și printr-un conținut personalizat. Chiar e specialitatea noastră.

Email-ul rămâne unul dintre cele mai eficiente mijloace de comunicare. Cât timp nu se abuzează de platformele de expediere și se respectă politicile GDPR, email-ul este opțiunea cea mai serioasă pentru a clădi loialitatea clienților, genera noi lead-uri și vinde noi servicii.

Îți vom putea dezvolta componenta SEO încă din faza de construcție a site-ului ca să crești rapid în căutările organice. Totuși, pentru a fi indexat e nevoie de timp, însă noi știm o scurtătură care te va aduce direct pe primele poziții în căutări: Google AdWords.

Nu suntem cei mai mari fani ai comunicatelor de presă, dar le înțelegem utilitatea mai ales când se lansează oficial un nou actor pe scena turismului românesc. Și mai utilă este prezența televiziunilor și comunicarea prin mass-media atunci când cineva ridică cortina.

Vom putea organiza pentru tine campanii punctuale cu influenceri români și străini (bloggeri, youtuberi, instagrameri etc.). Fie că vorbim de infotrip-uri, workshop-uri tematice sau lansări de produse și servicii, știm să construim cea mai eficentă legătură dintre influenceri și produsul tău, astfel încât awareness-ul generat să fie relevant.

Mai ales în etapa de creștere a brand-ului va fi nevoie să fii prezent în aplicațiile de profil și pe platformele relevante pentru ca locația ta să genereze vizibilitate. Noi vom putea construi pentru tine toate aceste conexiuni. Și vom analiza lunar rezultatele tocmai din dorința de a fi prezent doar acolo unde merită.

Poate însemna multe lucruri, printre care și realizarea de căni, tricouri și umbrele personalizate. Însă activitatea noastră preferată este conceperea de hărți fizice și broșuri turistice. Acestea te vor ajuta să dezvolți imaginea brand-ului, să te diferențiezi de concurență și să generezi noi vânzări de servicii și produse.

Pandemia generată de noul coronavirus a schimbat din temelii industria turismului și doar cei ce au știut să se adapteze au reușit să depășească cu bine această criză mondială. Însă crizele pot apărea oricând și oriunde, chiar și la nivel individual. Tocmai din acest motiv va fi bine să existe pregătită o strategie pentru comunicarea de criză.

Portofoliu

Află mai multe detalii despre câteva dintre cele mai importante proiecte pe care le-am construit pentru turismul românesc.
About-CallToAction-Rocket-Image